Vali Beyin İlçemizi Ziyareti1

Kategori: Haberler
Yayınlanma: 07 Aralık 2014
Akpınar Belediyesi tarafından yazıldı. Gösterim: 1993
  Vali Necati Şentürk Akpınar ilçemizde incelemelerde bulunarak ilçemiz hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretine Kaymakamlık ziyarete ile başlayan Vali Necati Şentürk, Akpınar Kaymakam Vekili Refik Özsoy’dan ilçe ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.
Vali Necati Şentürk, ziyarette yaptığı konuşmada, kamu çalışanlarının bilgi ve tecrübeleri ile vatandaşlarımızın işini kolaylaştırmasını çok önemsediklerini söyledi.
Kamu kurumlarının vatandaşa hizmet için var olduğunu ifade eden Vali Necati Şentürk, “Eğitim konusu üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Bundan dolayı ilçe milli eğitim müdürü, ilçe kaymakamı ve ilgili kurumlarla istişare halinde olacak ve mahallinde konuları çözmeye çalışacaklardır. Eğer burada çözülmüyor ise mutlaka bizleri bilgilendirin. Ayrıca, Akpınar tarım bölgesi burada mevcut göletler ve yapılacak planlamalar ile tarım arazilerinin sulanması lazım. Bu konuda da hep birlikte çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Akpınar Belediye Başkanlığımızı da ziyaret eden Vali Necati Şentürk’ün ilçe programı Belediye Başkanı Mustafa Karahan’dan  belediye hizmetleri hakkında bilgiler almasıyla sona erdi.

Belediye Başkanımız
Galeriden