BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN MUSTAFA KARAHAN'IN AÇILIŞINI YAPTIĞI İLÇEMİZDE “2017 ÖĞRENME ŞENLİĞİ” DÜZENLENDİ

Yayınlanma: 24 May 2017
İlçemizde 24.05.2017 tarihinde Öğrenme Şenliği düzenlendi. İlçemizde ilk kez düzenlenen öğrenme şenliğine Kaymakamımız Sayın Hicabi AYTEMÜR, Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Yaşar BAHÇECİ, İlçe Belediye Başkanı Sayın Mustafa KARAHAN, İŞKUR İl Müdürü Sayın Metin Ülgen KAYA, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Necmettin ŞEKER, Kurum Amirleri, öğretmeler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Akpınar Hükümet Konağından öğrencilerle birlikte şenlik alanına yüründü. Şenliğin açılışının ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Hicabi AYTEMÜR ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar BAHÇECİ ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa KARAHAN; İlçe Kurumları ve ilçe okullarımızın açmış olduğu standları tek tek gezdi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda,  İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Belediye Başkanı, Kırşehir Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamımız konuşma yaptı. Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Yaşar BAHÇECİ yaptığı konuşmada “Akpınar da böyle güzel etkinliklerin gerçekleştirilmesinden  ve burada bulunmaktan  dolayı  mutluyum “ dedi. İlçe Kaymakamımız Sayın Hicabi AYTEMÜR yaptığı konuşmada “Akpınar’da önceliğimiz eğitimdir ve eğitimde temel hedefimiz çocuklarımızın bu vatana ve millete kendilerine ait hissetmeleri ve iyi birer insan olmalarını sağlamaktır’” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İlçemiz İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinden başarılı 90 öğrenciye bisiklet, İlçemiz Lise öğrencilerinden başarılı 51 öğrenciye tablet bilgisayar İlçe Kaymakamımız, İl Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanımız tarafından hediye edildi.
Öğrenme Şenliğinde yerel sanatçılarımız ve Kırtıllar Müzik Grubu vatandaşlarımıza türküler ve oyun havaları söylediler, ayrıca folklor gösterileri sahnelendi.
Vatandaş ve öğrencilerimizin yoğun olarak katıldığı şenlikte çocuklarımızın eğlenmesi için oyun parkı kuruldu, animasyon gösterileri yapıldı ve çocuklarımıza elma şekeri, pamuk şeker, Osmanlı macunu, şapka ve tişört dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanımız
Galeriden